Sælg mere

"Sælg mere" kan være et foredrag på alt fra 4 - 8 timer. Alternativt kan det være en inspirationsaften for vvs-installatører eller medarbejderne hos tømrermesteren.

 

Det kan også være en virksomhed på business to businessmarkedet, der har brug for et løft - så vi kommer lidt ud af de vante rammer og bliver skubbet til i vores "vi plejer jo at..."

 

Det er ofte de små ting der gør forskellen i salgsarbejdet.

 

Det handler mest om omtanke, viden og teknikker. Vanens magt er stor.

 

Kig på dig selv. Hvor mange gange er det nu præcist at du tænker over, at sælgeren (enten i en forretning eller hos en leverandør) giver dig et godt råd, som også indeholder det inddirekte salg eller det, der kaldes mersalg. (Ikke nødvendigvis at forveksle med god service, men det er nu ikke langt fra:-))

 

Nogle har brug for at arbejde med sine kundeplaner, de taktiske planer vi udarbejder for hver enkelt kunde. I planen har vi tænkt tanker om fremtiden for samhandelen mellem os og vores kunde.

Eksempelvis:

Vores mål er at øge kundens omsætning med 6% næste år. Hvordan gør vi så det? Hvad skal der til og hvad skal der ske af aktiviteter?

 

Andre har brug for sparring og coaching til hvordan de øger samhandelen, hvis der handles igennem mellemhandlere. Hvordan får vi vores forhandlere til at huske os når der skal afgives en ordre, og vi er en af de mindre leverandører?

 

Lad os sammen se på, hvordan vi griber det an....og hvad I har brug for.

 

 

Sælg mere